Vandaag ligt de nieuwste LEGO game in de schappen. Het gaan om de nieuwe LEGO In de Ban van de Ring (ofwel LEGO LOTR). LEGO in de Ban van de Ring is de eerste LEGO game die echt afgeladen is met stemmen uit de originele films van Warner Bros.

Daarnaast doorloop je in het spel alle gebeurtenissen uit de film en hebben de makers ongeveer heel midden-aarde nagebouwd. De nieuwe drop-in drop-out gameplay staat het ook nog eens toe om tijdens het spelen, meerdere spelers aan het spel toe te voegen of te verwijderen. Ideaal voor wanneer het net even te lastig dreigt te worden.

Beschikbaarheid

LEGO In de Ban van de Ring is verkrijgbaar voor de Xbox 360, Playstation 3, Wii, PS Vita, 3DS, DS en PC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.