De Getallen achter LEGO's in de Ban van de Ring

Binnenkort verschijnt de Lord of the Rings game van LEGO. We schreven eerder al een preview over de game, die behoorlijk indrukwekkend is qua formaat. Vandaag hebben TT Games en Warner Bros een hoop cijfers over de game vrijgegeven. Wist je bijvoorbeeld dat de toren van Barad-dur in de game uit maarliefst 53.826 steentjes bestaat?

Een ander megaproject is de toren van Isengard die uit 26.058 steentjes bestaat. Beide bouwwerken zouden in het echt 2.5 meter hoog zijn.

Ik vertelde eerder al dat alle dialogen gesproken zijn en dat veel van dit materiaal uit de films komt. In totaal worden 3.400 zinnen gebruikt. 1 uur, 24 minuten en 33 seconden aan gesproken tekst is afkomstig uit de films.

Er zijn 2.665 animaties getekend. Het karakter met de meeste animaties is Gollum. Die heeft er 200. De totale speelduur van deze game zou 40 uur moeten bedragen.

Beschikbaarheid

LEGO in de Ban van de Ring verschijnt in het najaar op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en op de PC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram