Met de toenemende vraag naar mobiele stroomvoorziening, heeft het Nederlandse A-Solar de Xtorm Power Bank 7300 ontwikkeld. Een nieuwe, mobiele accu die smartphones en tablets van stroom kan voorzien.

Zoals de naam van de Xtorm Power Bank 7300 al doet vermoeden, bevat deze powerbank een 7.300mAh accu. A-Solar heeft daarbij gekozen voor Lithium-Ion waardoor de lader lang mee zal gaan en geen last heeft van een geheugeneffect.

In de Xtorm Power Bank 7300 zitten twee geïntegreerde kabels. Één standaard USB kabel om de Xtorm via een PC of netstroomlader op te laden en een Micro-USB kabel om jouw smartphone of tablet van stroom te voorzien. Beide kabels zijn keurig in de zijkant van de lader verwerkt. Via een USB uitgang kan onder anderen een USB kabel voor een iPad of iPhone worden aangesloten. Het is ook mogelijk om op deze manier twee apparaten tegelijk te laden.

Beschikbaarheid

De Xtorm Power Bank 7300 kost €59.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.