Logo GadgetGear.nl
Picture of Giuliano Meraldi
Giuliano Meraldi

Silent Hill: Book of Memories Demo nu beschikbaar voor PS Vita

Voor wie graag zijn favoriete Horrorgame serie (dan heb ik het natuurlijk over Silent Hill, duhh…) ook op de PlayStation Vita zou willen spelen, mag zich vandaag prijzen tot een gelukkig man (of vrouw). De demo van Silent Hill: Book of Memories is vanaf vandaag op het Playstation Netwerk van de Playstation Vita beschikbaar.

Het exclusieve Single-Player voorproefje van de eerste Silent Hill titel voor de Sony handheld bevat de eerste twee levels van de game en een gevecht tegen de Fire Boss. De demo geeft Playstation Vita gamers een voorproefje op de gevechts- en verkenningselementen van de nieuwe game. Verder is de demo voorzien van introbeelden welke je alvast lekker maakt voor de volledige versie.

De demo laat spelers kiezen uit twee karakters waar ze mee kunnen spelen. Ook komt een selectie van wapens en tegenstanders in de demo voor, die later ook in de moeilijkere levels van de complete game te zien zullen zijn. De volledige versie van deze horrortitel staat vooralsnog gepland voor Oktober 2012. Een exacte datum is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.