Review: Thule rugzak

Een functionele rugzak voor school, onderweg of op reis. Hij is licht van gewicht en heeft genoeg ruimte voor een 17 inch Macbook Pro of een andere laptop. Dan is dat de Crossover 25L MacBook Backpack.

Gamescomproof

Daar sta je dan op Gamescom. Wat is nou de ideale tas voor zo’n drukke beurs. Je wilt dat al je waardevolle spullen goed zitten opgeborgen zoals je telefoon, portemonnee of laptop. Dat zit met deze rugzak zeker goed. Boven op de rugzak zit een vakje waar je een zonnebril en telefoon in op kan bergen. Deze kan je bevestigen met een slot zodat deze niet gestolen kan worden (zie afbeelding). Er zit een speciaal vak voor je laptop zodat deze goed beschermt wordt. Bij Gamescom zweette ik me kapot. Gelukkig waren de schouderbanden van de rugzak dun en ventilerend. Bij de schouderbanden zit een band die je vast kan maken langs je buik, zodat de rugzak makkelijker te dragen is voor een langere tijd.

 

Ik zie dit als een zeer functionele tas als je waardevolle spullen goed beschermt moet hebben en veel moet meenemen. Charmant is die niet, maar zeker wel sportief. De rugzak is vrij groot en als je een klein dametje bent van 1.60 meter dan is het waar gaat die rugzak met dat meisje naar toe. Ik zie hem echt als een functionele tas waar ik al mijn studieboeken in kwijt kan plus laptop in een veilige zijvak. De rugzak heeft een adviesprijs ligt rond € 99,- en hij is er in het zwart en blauw verkrijgbaar.

 

 

Desiree Bos beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Beschermt je waardevolle spullen
  • Veel vakjes
  • Licht van gewicht

THE BAD

  • De schouderbanden kunnen soms lichtelijk langs je huid schuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.