HBO Binnenkort op Glasvezel via Glashart, CanalDigital en Vodafone

Goed nieuws voor iedereen die wel op glasvezel zit, maar niet bij de KPN. HBO Nederland (de joint venture tussen Ziggo en HBO) heeft nieuwe contracten voor doorgifte getekend met onder anderen Glashart Media.

Met het tekenen van een contract met Glashart Media komt HBO op een grote hoeveelheid aanbieders van glasvezel beschikbaar. Glashart levert namelijk de TV diensten voor klanten van Onenet in Eindhoven en Nuenen, Edutel, Ons Brabant Net, Lijbrandt, Solcon, Kick XL, Lijbrandt Telecom, Tweak, Concepts ICT, XMS, On, Fype en Scarlet.

De manier waarop de verschillende partijen HBO zullen doorgeven verschilt een beetje. Zo zal CanalDigital alleen het hoofdkanaal van HBO in HD uitzenden en de rest in SD. Daarnaast zal HBO Go, de On Demand dienst van HBO, niet meteen beschikbaar zijn.

Beschikbaarheid

De HBO kanalen en On Demand diensten zullen vanav 25 september via Vodafone en Glashart Media verkrijgbaar zijn. CanalDigital lanceert HBO op 1 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.