Buffalo Introduceert Twee Nieuwe NAS Servers

Buffalo heeft haar TeraStation NAS-lijn uitgebreid met twee nieuwe servers. Het gaat om de TeraStation 5600 en de TaraStation 5800. De servers beschikken over een Intel Atom Dual-Core CPU met 2GB RAM.

De servers worden geleverd met de Buffalo Survaillance Server-software waardoor het mogelijk is om beelden van IP camera’s (bijvoorbeeld om het huis te beveiligen) direct op de server worden geplaatst. Één server kan met maximaal 10 camera’s overweg.

De TeraStation 5600 heeft 6 bays en de TeraStation 5800 heeft 8 bays om hardeschijven in te monteren. Daarnaast zijn twee USB 2.0 en drie USB 3.0 poorten beschikbaar voor gebruik. De servers kunnen ook gebruik maken van de Amazon S3 cloud zodat je ook nog eens een online back-up van al je data kunt maken.

Beschikbaarheid

Al deze luxe komt natuurlijk wel tegen een stevig prijsje. Zo zal de goedkoopste uitvoering van de TeraStation 5600 (met 6TB aan hardeschijeven erin) €1229 kosten. Ga je voor de TeraStation 5800 met 32TB opslarguimte, dan leg je €3449 neer. Daartussen is vanalles mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.