Ziggo is druk bezig met de uitrol van de nieuwe Ziggo Hotspots dienst. Een dienst waarbij je als Ziggo klant kan inloggen op de duizenden routers van andere Ziggo klanten. Dit na een succesvolle proef eerder dit jaar in Groningen.

We hadden het al een beetje aan zien komen, maar Ziggo heeft naar de website Tweakers.net bevestigd dat de Ziggo Hotspots dienst gratis zal zijn boor bestaande klanten. Dat de kabelaar deze stap neemt is niet vreemd. Voorbijgangers die gebruik maken van jouw hotspot, maken immers ook gebruik van de bandbreedte die jij bij Ziggo inkoopt. Daar mag de kabelaar dus best iets voor terugdoen.

Ziggo hoopt in 2014 de dienst landelijk te hebben uitgerold. Het zal ook met Vodafone samenwerken om gaten in haar netwerk te dichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.