Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Slapen in een Tentje, van $1.800…

Sierra Designs is een merk dat bekend staat om het ontwikkelen van high-end kampeertenten. Met de nieuwe Mojo UFO zet Sierra Designs een nieuwe topper neer. Wat deze tent bijzonder maakt? Niet alleen de prijs van $1.800.

Het gaat namelijk om de lichtste tent uit het assortiment van de tentenbouwer. De hele tent weegt namelijk 0,76 kilo. Dit komt onder anderen door het gebruik van tentstokken die gemaakt zijn van koolstofvezels. Ondanks het minieme gewicht, biedt deze tent toch nog ruimte aan twee volwassenen. Hij meet 127CM x 104CM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.