GadgetGear.nl

Slapen in een Tentje, van $1.800…

Sierra Designs is een merk dat bekend staat om het ontwikkelen van high-end kampeertenten. Met de nieuwe Mojo UFO zet Sierra Designs een nieuwe topper neer. Wat deze tent bijzonder maakt? Niet alleen de prijs van $1.800.

Het gaat namelijk om de lichtste tent uit het assortiment van de tentenbouwer. De hele tent weegt namelijk 0,76 kilo. Dit komt onder anderen door het gebruik van tentstokken die gemaakt zijn van koolstofvezels. Ondanks het minieme gewicht, biedt deze tent toch nog ruimte aan twee volwassenen. Hij meet 127CM x 104CM.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten