Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Geruchten over de iPhone 5 (breaking!)

Je komt weleens op feestjes en dan vertelt iemand weleens iets dat hij of zij misschien niet had moeten zeggen. Zo ook een grote internationale fabrikant van accessoires voor de iPhone die per ongeluk wat specs over de nieuwe iPhone 5 (als dat de naam wordt) aan GadgetGear lekte.

Hoewel de fabrikant niet weet hoe het apparaat er exact uit gaat zien, zijn de afmetingen van de nieuwe iPhone en de locaties van de verschillende onderdelen al wel bekend zodat de hoesjes in productie genomen kunnen worden.

Het gaat om een hoekig ontwerp dat iets groter is. Daarnaast neemt Apple afscheid van de oude dock-connector waardoor al je huidige speakerdocks en andere accessoires in één klap nutteloos worden. De nieuwe connector is namelijk een heel stuk kleiner en hierdoor niet compatible met de oude. Hoewel de fabrikant dit niet aangaf, lijkt het erop dat Apple terug gaat van 30-pins naar 19-pins. De nieuwe connector staat Apple toe om de behuizing van de iPhone nog kleiner te maken.

De fabrikant wist ook nog te bevestigen dat het scherm van de nieuwe iPhone groter gaat worden. Een gerucht dat we al vaker langs hebben zien komen en een stap die Apple wel moet maken gezien het succes van de Galaxy S III en de Galaxy Note van Samsung.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.