Medion heeft vandaag een nieuwe Aldi-knaller aangekondigd. Het gaat om de nieuwe X-PC. Een prachtig staaltje design van de Duitse PC-fabrikant. De nieuwe X-vormige PC heeft het modelnummer MD 8732 meegekregen.

Specs

De X-PC is uitgerucht met een AMD dual-core E2-1800 APU. Dat is een dual-core 1700Mhz CPU in combinatie met een AMB Radeon HD 7340-videokaart. Door deze twee op één chip te plaatsen behaalt AMD voordelen in de prestaties terwijl Medion een PC met een krachtige grafische kaart neer kan zetten zonder dat dit veel ruimte inneemt.

De APU beschikt over 4GB DDR3 SDRAM aan werkgeheugen. Qua opslagruimte krijg je 320GB ter beschikking. De X-PC beschikt daarnaast over een SD-slot , één USB 3.0 aansluiting en 6 USB 2.0 aansluitingen. Een monitor of TVsluit je aan via HDMI. Dat de X-PC bedoeld is om op je bureau, of prominent bij je TV te plaatsen bewijst de ingebouwde microfoon voor voice-chats. Tot slot beschikt de X-PC ook nog over een 802.11n WiFi kaart.

Software

De X-PC draait op een 64-bit Windows 7 installatie. Daarnaast voorziet Medion je van de nodige software zoals een 90-dagen versie van Microsoft Word en Excel 2010, Windows Live Essentials, Cyberlink PowerDVD, PhotoDirector, 90-dagen Kaspersky Internet Security 2012 en de Medion-mediatheek.

Beschikbaarheid

De Medion X-PC MD 8372 ligt vanaf 25 juli bij de Aldi en gaat €299 kosten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.