Logo GadgetGear.nl
Medion Akoya X PC
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Medion stopt met eigen webshop

Onlangs verzelfstandigde Medion haar gaming label Erazer als zelfstandig merk in de markt met een eigen webshop en focus op het retailkanaal. Nu kondigt Medion aan de banden met retailers aan te trekken en de eigen Medion webshop in Spanje en Nederland te sluiten.

In plaats van de Medion webshop, komt er wel een b2B portaal voor retailers die de Medion computers in de schappen zetten. Medion ziet deze stap als een herlancering van het Duitse merk dat ooit de wereld veroverde vanuit de non-food bakken van de Aldi. Toch geeft Medion ook wel te kennen dat de toekomst spannend is voor het dochtermerk van het Chinese Lenovo.

“Samen met onze retailpartners zijn we positief over een spannende toekomst voor onze bedrijven,” zegt Michiel van der Vliet, Divisional Director Sales North – South & Private Labels WW. “In dit opzicht is de aankomende herlancering een belangrijke stap om de merken MEDION en ERAZER verder te versterken. We kijken ernaar uit om samen met onze partners de beschreven verkoopontwikkelingen te implementeren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.