Voor iedereen die niet van kant en klare stereotorentjes houdt, heeft Marantz weer een mooi nieuw speeltje op de markt gezet. Het gaat om de nieuwe SR6007 AV receiver. De reciever is niet alleen in staat om een prachtig 7.2-kanaals geluidje neer te zetten, maar is ook verbonden met je thuisnetwerk.

De SR6007 wordt gekenmerkt door het ronde display op de voorzijde die de status van de receiver weergeeft. Daarnaast is het hele frontpaneel met licht-metaal afgewerkt wat de versterker een luxe uiterlijk meegeeft.

Je gadgets zijn op verschillende manieren met de versterker te verbinden. Daarbij hoef je echt niet alleen aan USB ondersteuning voor Android en iDevices te denken, maar ook aan bluetooth audio streaming.

Ook op je thuisnetwerk beschikt de Marantz SR6007 over de nieuwste technieken. Zo kan hij omgaan met DLNA en Airplay. Daarnaast kan hij diverse radiostreams direct van het internet halen.

Beschikbaarheid

De Marantz SR6007 ligt deze maand nog in de winkel (dus voor morgen middennacht) en zal €1.099 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.