Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Konami Bouwt Nieuwe PES Studio

Heb je toevallig dit jaar naar Mega Factories op National Geographic gekeken? En daar toevallig gezien dat EA een speciale studio heeft staan voor de FIFA Football games? Een gigantisch complex met in het midden een ubercool trapveldje waar voetbalcelebs onder het toeziend oog van vele sensoren een balletje mogen trappen?

Konami gaat nu ook zoiets doen. In het Verenigd Koninkrijk bouwt Konami aan haar PES Productions studio. De studio moet het PES team beter ondersteunen in de ontwikkeling van de succesvolle reeks Pro Evolution Soccer gamesNu is de productie beperkt tot de PES Productions locatie in Tokio.

Het doel van de nieuwe studio in het Verenigd Koninkrijk is om de Europese voetbalcultuur beter in de game te verwerken waardoor de serie nog beter in moet spelen op hoe wij voetbal beleven. De studio komt in Londen te staan en Konami is opzoek naar gametalent om de studio mee te vullen. Sollicitanten worden gevraagd om tijdens de GDC (in de dagen voor de GamesCom) bij Konami te solliciteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.