Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Kaboost laat Kleuters op Grote Stoelen Zitten

Wanneer je de Prenatal of iedere andere babyzaak binnenloopt, wemelt het van de baby- en kinderstoelen om met je kleintje aan tafel te zitten. Natuurlijk zijn alle beugeltjes en riempjes leuk en aardig, maar als je kind zelf rustig kan zitten, is het natuurlijk helemaal stoer als de kleine op een ‘echte’ stoel kan zitten.

De Kaboost is een handige gadget die hierin kan helpen. Het is een handige, compacte stoelverhoger die voorkomt dat je nog een kinderstoel aan tafel moet zetten. De kaboost zet je onder de poten en klemt zichzelf vast onder de poten. De makers beweren zelfs dat de Kaboost op iedere stoel gebruikt kan worden. Daardoor zou deze gadget ook handig zijn bij bijvoorbeeld restaurantbezoek.

Ingeklapt meet de Kaboost 330mm X 170mm en uitgeklapt mogen stoelpoten maximaal 760 mm uit elkaar staan (diagonaal). Je Chesterfield gaat dus niet lukken, maar verder lijkt iedere stoel in aanmerking te komen. Afhankelijk van de kant die je gebruikt verhoog je de stoel met 95mm of 115mm. Het maximale draagvermogen ligt op 160KG (dat is natuurlijk inclusief de stoel), dus ook volwassenen die klein van stuk zijn, kunnen van de Kaboost gebruik maken.

Om te voorkomen dat de Kaboost niet in jouw strakke designhuiskamer past, wordt hij in vier verschillende kleuren geproduceerd. Het gaat om de kleuren groen, chocoladebruin, naturelgrijs en grijs. Jammer alleen dat standaard wit en zwart ontbreken…

Beschikbaarheid

De Kaboost ligt nu in de winkel en gaat €38 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.