Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Corel Vernieuwt WinZip voor de Mac

Corel heeft vandaag de release van WinZip Mac Edition 2 bekendgemaakt. Het gaat om een speciale Mac versie van het wereldberoemde programma dat je helpt om .zip-bestanden te genereren. De nieuwe versie werkt op zowel Mac OS X Lion als OS X Mountain Lion.

Deze versie van WinZip is speciaal voor Mac-gebruikers ontwikkeld. Zo zijn de belangrijkste functies van WinZip direct in Finder te gebruiken waardoor je terplekke .zip bestanden aan kan maken en kunt bewerken.

Corel heeft ook flink geïnvesteerd in de workflows in WinZip. Zo is het nu makkelijker om het aanmaken van een .zip bestand automatisch te laten volgen door het branden van het bestand of het versturen van e-mail.

Beschikbaarheid

WinZip is nu verkrijgbaar voor €29,16. In Amerika beataalt men voor dezelfde versie $29,95 dus de gehanteerde omrekening pakt voor ons nadelig uit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.