Corel heeft vandaag de release van WinZip Mac Edition 2 bekendgemaakt. Het gaat om een speciale Mac versie van het wereldberoemde programma dat je helpt om .zip-bestanden te genereren. De nieuwe versie werkt op zowel Mac OS X Lion als OS X Mountain Lion.

Deze versie van WinZip is speciaal voor Mac-gebruikers ontwikkeld. Zo zijn de belangrijkste functies van WinZip direct in Finder te gebruiken waardoor je terplekke .zip bestanden aan kan maken en kunt bewerken.

Corel heeft ook flink geïnvesteerd in de workflows in WinZip. Zo is het nu makkelijker om het aanmaken van een .zip bestand automatisch te laten volgen door het branden van het bestand of het versturen van e-mail.

Beschikbaarheid

WinZip is nu verkrijgbaar voor €29,16. In Amerika beataalt men voor dezelfde versie $29,95 dus de gehanteerde omrekening pakt voor ons nadelig uit 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.