Logo GadgetGear.nl
Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Versla Duitsland in Das Interland op iOS en Android

Als Duits automerk heb je het zwaar in Nederland. Niet alleen worden er steeds minder auto’s verkocht, maar met het EK in zicht is de gemiddelde Hollander er niet al te trots op om in een Volkswagen rond te tuffen.

Gelukkig zijn de makers van de Duitse vierwielers niet vies van een mooi stukje zelfspot en dat is te merken in de nieuwste app van de autofabrikant. In Das Interland nemen echte Hollanders en echte Duitsers het tegen elkaar op. Het bijbehorende promofilmpje laat er dan ook geen gras over groeien ;-).

Download de app via iTunes, Google Play of speel op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.