We zijn gek op solargadgets en daarmee ook van de Reware Juice Bag. Een misschien wat saai ogende strandtas met een giga hoeveelheid zonnecellen. Jep, geen last meer van een lege tablet op het strand!

Het gebruiken van zonnecellen in de tas is niet het enige milieuvriendelijke dat Reware te bieden heeft. De rest van de tas is namelijk ook van gerecyclede materialen. Hij is grotendeels zelfs biologisch afbreekbaar.

Het zonnepaneel van de tas meet 12x12inch en levert maximaal 0.325A. Een accu lijkt te ontbreken waardoor je alleen kan laden wanneer het zonnetje ook daadwerkelijk op je tas schijnt. De tas gaat een lieve $250 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.