LunaR: De eerste smartwatch ter wereld op zonne-energie.

Een smartwatch die nooit opgeladen hoeft te worden… Je leest het goed… Nooit!

 

Een nieuwe tech startup met het horloge van de toekomst. LunaR heeft zijn Kickstarter goal met 430% en nog 11 dagen te gaan verpletterd! Al snel na de start van de kickstarter campagne werd de gehoopte kapitaalinjectie van $ 50.000,- overschreden. Inmiddels staat de teller op $ 214.659,-. Maar waarom?

Lean, Mean and Green!

LunaR heeft s ’werelds eerste horloge ontwikkeld die smart is, en is voorzien van een transparante zonnecel welke voldoende heeft aan 1 uur daglicht. Je komt dus nooit meer zonder stroom te zitten. Is de grootste ergernis van de traditionele smartwatch hiermee uit de wereld?

De reuze ambitieuze belofte van LunaR is onder andere: Dual time zone, zonopkomst en ondergang indicatie, discrete LED- en vibratienotificaties voor onder andere SMS, App en inkomende telefoontjes, een slaap-tracker en een stappenteller. Misschien niet zo smart als een batterij aangedreven smartwatch, maar toch aardig indrukwekkend voor een zonnecel met een diameter van drie centimeter!

 

 

Met de start van de productie gepland voor begin 2018 gaan we hier ongetwijfeld meer van horen!

Check de kickstarter campagne via de link hieronder. Back je de mannen voor $ 138,- dan wordt jij de trotse eigenaar van je eigen 1st. gen. LunaR Smartwatch.

https://www.kickstarter.com/projects/lunarsmartwatch/lunar-the-worlds-first-solar-powered-smartwatch

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Michiel Schuur
nom nom nom.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram