Review: Arlo Solar Panel

Arlo Solar Panel kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

VMA4600Die echt draadloze camera’s zijn handig, maar je moet wel zo nu en dan de accu’s laden. Met de Arlo Solar Panel hoef je hier nog maar nauwelijks aan te denken.

Het Arlo Solar Panel is namelijk ontwikkeld om in de stroombehoefte van Arlo camera’s te voorzien. Dat wil zeggen, op basis van gemiddeld gebruik en bij gemiddeld weer. Wij hebben hem vrijwel de hele winter en nu in het voorjaar getest.

Compatibility

De Arlo Solar Panel is ontwikkeld om gebruikt te worden met de volgende Arlo camera’s

Unboxing

In de verpakking van de Arlo Solar Panel vinden we alles dat je nodig hebt om meteen met dit zonnepaneel aan de slag te gaan. Zelfs de schroeven en pluggen voor de montage van de muurbeugel. Mooi compleet.

Wellicht dat het komt doordat Arlo de zwarte muurbeugel beslist met zwarte schroeven wil uitleveren, maar we zien echt goede kwaliteit schroeven, wat we normaal niet gewend zijn. Hopen dat ze dit gaan doorzetten in de hele lijn.

Handig is dat het snoer niet vast zit aan het zonnepaneel. Dan zou je hem met wat kunst en vliegwerk nog een stuk kunnen verlengen. Geeft een hoop vrijheid.

Design

Het Arlo Solar Panel is een zwart paneel. Hierdoor vallen de zonnecellen deels weg. De zwarte muurbeugel maakt het verhaal mooi compleet. Door te kiezen voor zwart, wordt het een item dat van zichzelf niet heel snel zal opvallen in de tuin. Een prima overweging.

Prestaties

Het gaat natuurlijk vooral om de prestaties van dit zonnepaneel. Ik heb de Arlo Solar Panel op mijn schuurtje waar hij vrijwel de hele dag uit de schaduw blijft. Hij zit ook aan de camera die vol op de tuin is gericht. En met twee kinderen en het feit dat hij de hele dag op opnemen staat, gaat het dus om heel veel opnamen die de Arlo Pro 2 maakt. Normaal houdt de accu het net geen maand vol. Op dit moment lijkt het erop dat ik om de drie maanden een keer moet bijladen. Dat is een heel mooie score waar ik heel blij van word.

Arlo Pro 2

Conclusie: Arlo Solar Panel

We zetten onze Arlo Pro 2 de hele dag aan het werk. Logisch dus dat de Arlo Solar Panel dat net niet kan bijbenen. Maar dat we nog maar eens in de drie maanden hoeven bij te laden is wel echt een enorme vooruitgang. In een rustige tuin verwachten we dat de periode nog veel verder opgerekt zal worden. Dat levert een hoop comfort op.

Arlo Solar Panel kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Gemakkelijk te installeren
  • Zeer complete levering
  • Losneembare USB kabel
  • Onopvallend ontwerp

THE BAD

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram