Buffalo Introduceert de TeraStation 5200 en 5400

Buffalo heeft deze week twee nieuwe NAS (Network Attached Storage) servers geïntroduceerd. Het gaat om de TeraStation 5200 en de TeraStation 5400. Om de servers van rekenkracht te voorzien zijn ze uitgerust met Intel Atom Dual-Core processors.

Door de servers met deze snelle processors en 2GB DDR3 RAM uit te rusten zijn ze in staat om snel grote en grote hoeveelheden bestanden te verwerken. De TeraStations beschikken over twee USB 2.0 en twee USB 3.0 poorten om externe apparaten aan te sluiten.

Heb je een aantal beveiligingscamera’s in je netwerk, dan kan je de beelden automatisch naar de server sturen. De TeraStation kan maximaal 10 camera’s aan via de Buffalo Surveilance Server-software. Daarnast bevaten de servers de nodige back-up en RAID functies. Wil je echt hardcore back-ups draaien, dan kan je de servers verbinden met de S3-cloud van Amazon.

De TeraStation 5200 beschikt over twee hot-swappable HDD’s met een capaciteit van 2TB tot 8TB. De TeraStation 5400 beschikt over vier hot-swappable HDD’s en de capaciteit loopt van 4TB tot 16TB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.