Je kent het wel. Onderweg naar, of van werk, bedenk je dat je nog boodschappen moet doen. De baant je een weg tussen de andere shoppers door, grijpt mis in het schap en moet uiteindelijk toch nog met een tas vol voedsel slepen. Supermarkt Peapod heeft daarvoor de oplossing bedacht.

Met behulp van de app scan je producten die op de beplakte muren van de supermarkt zijn afgebeeld. Heb je het boodschappenlijstje compleet, dan is het alleen nog maar een kwestie van mobiel afrekenen, zonder tussenkomst van een kassameisje (of andere wachtende klanten). Na het afrekenen zal de supermarkt de boodschappen bij je thuis bezorgen.

De supermarkt is voor het eerst gestart in Chicago waar het de muren van metrostations met producten heeft volgeplakt. Elke werkdag lopen hier 17.640 potentiële klanten langs. Als het concept succesvol blijkt, zal de supermarkt op meer locaties actief worden.

Via.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.