Apple’s nieuwste winkel ziet eruit als een MacBook

Het is bijna niet des Apple’s. Waar het bedrijf doorgaans in iconische gebouwen trekt of architecturale hoogstandjes neerzet, kiest het voor haar nieuwste Apple Store een compleet andere richting. De winkel komt eruit te zien als een enorme MacBook.

De nieuwe Apple Store komt in Chicago te staan en kreeg een plat dak dat al enigszins de vorm van een MacBook leek te hebben. Met het aanbrengen van het Apple logo was de transformatie af. Opvallend genoeg werd het logo na een uurtje wel weer verwijderd volgens het lokale DNAinfo.

Hoewel het gebouw nog lang niet af lijkt te zijn, zijn de renders van de nieuwe Apple Store toch spectaculair te noemen en is alleen het dak gevormd naar de MacBook. Wanneer je niet van boven kijkt, is het al veel meer een glazen winkel zoals we van Apple verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram