Apple’s nieuwste winkel ziet eruit als een MacBook

Het is bijna niet des Apple’s. Waar het bedrijf doorgaans in iconische gebouwen trekt of architecturale hoogstandjes neerzet, kiest het voor haar nieuwste Apple Store een compleet andere richting. De winkel komt eruit te zien als een enorme MacBook.

De nieuwe Apple Store komt in Chicago te staan en kreeg een plat dak dat al enigszins de vorm van een MacBook leek te hebben. Met het aanbrengen van het Apple logo was de transformatie af. Opvallend genoeg werd het logo na een uurtje wel weer verwijderd volgens het lokale DNAinfo.

Hoewel het gebouw nog lang niet af lijkt te zijn, zijn de renders van de nieuwe Apple Store toch spectaculair te noemen en is alleen het dak gevormd naar de MacBook. Wanneer je niet van boven kijkt, is het al veel meer een glazen winkel zoals we van Apple verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.