Einde Doorzichtige Vensters in Windows 8

Ze zijn mooi en lelijk tegelijk. De doorzichtige randen die Microsoft sinds Windows Vista aan applicaties meegeeft. Aero Glass noemde Microsoft het destijds en om de ‘look’ te creëren vroeg het bedrijf dan ook net iets meer van de grafische kaart. Dat doorzichtige effect en de schaduwtjes moeten immers berekend worden ;-).

In de laatste versie van de Windows 8 beta heeft Microsoft deze doorzichtige randen overboord gegooid. Microsoft kiest voortaan voor minimalistisch wit voor actieve vensters en grijs voor vensters die niet actief zijn. Daarmee gaat de desktop ongetwijfeld een stuk rustiger worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram