Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

The Avengers als USB Stick

Na het waanzinnige succes van de première van The Avengers, is er natuurlijk ook nog de merchandiser. Dane-Elec maakte eerder al waanzinnig stoere sticks van Batman en schattige sticks van Harry potter. Vandaag wist het bedrijf ons opnieuw te verassen met de kunststukjes uit de The Avengers serie.

Ik geef het meteen toe. Praktische lijken ze me niet. Of in ieder geval niet wanneer je ze in je broekzak wilt steken. Laten we eerlijk zijn, deze nieuwe 8GB USB sticks van Dane-Elec lijken toch echt alleen voor de heb te zijn ontwikkeld.

De huidige serie bestaat uit vier modellen. Captain America, The Increadible Hulk, Thor en Iron Man. Daarnaast zien wij op internet ook een Wolverine opduiken. Deze heeft Dane-Elec echter niet in het persbericht vernoemd. Dane-Elec brengt ook een USB hub van The Avengers op de markt waar je alle vier de sticks in kan pluggen.

Beschikbaarheid

De nieuwe Avengers sticks liggen in mei in de winkel en gaan €14,99 per stuk kosten. Dat is prijzig voor 8GB, maar het zijn dan ook wel hele bijzondere sticks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.