Gisteren is The Avengers van Disney’s Marvel de bioscoop in gegaan en dat hebben we geweten. De media-aandacht was gigantisch en de gevolgen van deze filmlancering ook. The Avengers is de beste april opening ooit en trok op de openingsdag de meeste bezoekers van alle films in 2012 tot nu toe.

Wanneer een onverwachte vijand zich aankondigt en de wereldwijde veiligheid bedreigt gaat Nick Fury, Directeur van S.H.I.E.L.D. – de organisatie die de aarde beschermt tegen verwoesting – op zoek naar een een uitzonderlijk maar ijzersterk team waarmee hij de wereld kan redden van de ondergang. Over de hele wereld begint hij aan een moedige werving van teamleden. Met in de hoofdrollen Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner en Samuel L. Jackson is ‘Marvel’s The Avengers’ gebaseerd op de Marvel stripboeken-serie ‘The Avengers’. Deze stripboeken-serie werd voor het eerst uitgegeven in 1963 en is sindsdien altijd populair geweest.

In totaal trokken gisteren 19.732 bezoekers naar de bioscoop en dat leverde Marvel maarliefst € 189.148 op. Naast de release in de bioscoop, is de film ook te zien in de IMAX 3D theaters.

De film trekt ook gadgetmakers aan. Check onze volgende post voor The Avengers USB Sticks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.