GadgetGear.nl

Review: Harry Potter en Batman Sticks Dane-Elec

Het is alweer een aantal weken geleden dat Dane-Elec een nieuwe reeks geheugensticks in de stijl van Harry Potter en Batman aankondigde. Wij zouden de Gadgeteers niet zijn als wij deze niet eens van wat dichterbij zouden bekijken.

Batman

Allereerst bekijken we (natuurlijk) de Batman stick. Dane Elec is duidelijk niet alleen met het ontwerp van de stick zelf bezig geweest, maar ook met de verpakking. De verpakking geeft dan ook een beetje het gevoel dat we een actiefiguurtje uitpakken.

De stick bestaat voor een groot deel uit rubber wat prima aanvoelt. Onder het Batman logo zit een oranje statusled wat uiteraard perfect in het Batman gevoel past. Op de stick zelf staan een groot aantal wallpapers op HD formaat. De wallpapers zijn ontworpen door DC Comics.

Harry Potter

De Harry Potter stick is ontworpen als een dogtag en bevat een klein kettinkje om hem aan op te hangen. Zowel de voorkant als de achterkant is bedrukt en de rubberen stootrand geeft ons het gevoel dat het een prima stick is om aan kinderen mee te geven. Wanneer je hem in een PC steekt, zit de stick ondersteboven. Hierdoor is een blauwe statusled zichtbaar.

Ook de Harry Potter sticks bevatten digitale extra’s. Er staan niet alleen diverse wallpapers op met scènes uit de films, maar ook alle filmposters zijn aanwezig. Een must-have voor de fans.

Snelheid

Uiteraard zijn deze sticks niet op performance gemaakt. Het zijn funsticks met een voor ons gevoel prima snelheid.

Schrijfsnelheid Leessnelheid
Batman 2GB 6.6MB/S 21.4MB/S
Harry Potter 4GB 3MB/S 9.5MB/S

De sticks liggen inmiddels in de winkels. De Harry potter sticks zijn we onder anderen bij de Media Markt tegengekomen. Dane-Elec geeft vijf jaar garantie.

1 reactie

  • Ok – leuke ramplankjes. Zo kun je een hele reeks van alle amerikaanse superhelden maken. En van popsterren, automerken, knuffelgeiten, dat belooft nog wat.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten