Releasedate bekent Lollipop Chainsaw (PS3/XBOX360)

Wie genoten heeft van het met gemixte reacties ontvangen artistieke Killer 7 en het door critici zeer gewaardeerde No More Heroes (Wii, PS3) zal zeker Lollipop Chainsaw in de gaten moeten houden. Het bedrijf ‘Grasshopper Manufacture’ welke achter de eerstgenoemde twee titels zat, heeft een releasedate bekend gemaakt voor Lollipop Chainsaw : Het spel wordt 15 Juni 2012 verwacht in Europa en komt naar de Playstation 3 en Xbox 360.

De game vertelt het verhaal rondom een zombie uitbraak ontstaan vanuit de ‘San Romera High School’, maar kent in tegenstelling tot een game zoals Dead Rising niet het gemiddelde mannelijke heldhaftige type: Een cheerleader genaamd Juliet Starling, welke na de genoemde zombie uitbraak flink huishoudt met een grote kettingzaag om de horde zombies in letterlijke zin een kopje kleiner te maken.

De verantwoordelijke achter dit concept is Goichi Suda (bijnaam Suda51). Je kunt het gerust aan hem en zijn team overlaten om het zombiegenre op zijn kop te zetten. Het spel kent een ‘hack ’n slash’-thema en moet denken aan hun eerder genoemde game No More Heroes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.