Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech Lanceert de Ultrathin Keyboard Cover (iPad)

Logitech heeft wederom een toetsenbord oplossing voor de iPad ontwikkeld. Dit keer gaat het om de ultradunne Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad 2 en de Nieuwe iPad. De combinatie klapt dicht alsof het een laptop is, waardoor de Ultrathin Keyboard Cover het scherm van jouw iPad beschermt.

De Ultrathin Keyboard Cover neemt de functie van de Smartcover van Apple over en moet op dezelfde manier worden bevestigd. Het keyboard bevat tevens magneten om de iPad te starten wanneer je de combinatie opent.

Wat de Ultrathin Keyboard Cover voor mijn gevoel ideaal maakt is dat deze, in tegenstelling tot vele vergelijkbare producten, gemakkelijk verwijderd kan worden. Ga je van huis en verwacht je dat je tikwerk gaat verrichten, klik je hem aan je iPad. Op andere momenten zorg je dat jouw normale cover op de iPad zit. Daarnaast lijkt (gevaarlijke uitspraak, niet getest!) er ruimte over om de achterkant van de iPad te beschermen met een plastic cover zoals de BaseCover van Vogel’s. Iets dat ook niet mogelijk is bij andere oplossingen.

Beschikbaarheid

De Ultrathin Keyboard Cover ligt deze maand in de winkel en gaat €99,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.