Ikea Gaat Eigen TV’s Verkopen

Niet schrikken, je hoeft ze niet helemaal in elkaar te zetten. De nieuwe TV’s en Home Entertainment systemen van het zweedse Ikea. Niet helemaal, want de nieuwe Uppleva lijn van Ikea bevat huiskamermeubelen waar een bijpassende TV en audiosysteem zit.

Ikea heeft besloten om TV’s en kasten met elkaar te combineren omdat consumenten voornamelijk klagen over de vele kabels en afstandsbedieningen in huis. Met het nieuwe systeem van Ikea zijn alle kabels geïntegreerd in de meubels en zijn zowel audio als TV met één afstandsbediening te bedienen.

Om te voorkomen dat je een TV hebt die misschien niet future proof is, voorziet Ikea de sets van een BluRay speler en zijn de TV’s FullHD met plenty vrije HDMI poorten voor jouw consoles, tuners en… Oh wacht. Dan zitten we weer met die kabeltjes…

Het Uppleva systeem is vanaf het voorjaar van 2013 bij ons te koop. Wil je eerder zo’n setje in huis halen, dan moet je even de grens over naar Duitsland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.