Eminent, als lezer van GadgetGear ken je dit Nederlandse bedrijf van de geavanceerde mediaplayers, maar het bedrijf doet veel meer. Vandaag presenteerde het haar e-Centre 2 e-Domotica systeem. Naast het regelen van de verlichting, is het ook te gebruiken ter beveiliging van je huis.

Met de nieuwe e-Domotica oplossing is het mogelijk om verlichting te schakelen, draadloze alarmsystemen te beheren, videobewaking uit te voeren en energiebesparing via sluipverbruik te realiseren. Door deze combinatie is het bijvoorbeeld mogelijk om bij inbraak meteen de verlichting in camera’s in te schakelen om zo inbrekers goed in beeld te krijgen.

Het nieuwe e-Center is het hart van dit systeem. Het is een centrale bedieningsunit die de aansturing van de onderdelen regelt. Het e-Center kan ook met behulp van een smartphone of tablet worden aangestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.