Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Eerste Details GTA V Gelekt

Een voormalig werknemer van Rockstar Games heeft uit onvrede over zijn voormalige werkgever een flinke hoeveelheid informatie over de nieuwe game gelekt. Of dit hem zal helpen om nog in een andere gamestudio aan de bak te komen betwijfel ik, maar interessant is het wel!

Als we de gegevens mogen geloven, draait het nieuwe verhaal om Albert Da Silva die afkomstig is uit een criminele familie in Vice City. Hij is naar Las Santos verhuisd om rust te vinden en een gezinnetje te stichten.

GTA V is qua map maarliefst vijf keer zo groot als die in GTA IV, wat niet vreemd is wanneer we naar gigantische releases als L.A. Noir kijken. Los Santos zelf zou naar verwachting ongeveer twee keer zo groot zijn als Liberty City in GTA IV. Naast het besturen van auto’s en helicopters, is het ditmaal ook weer mogelijk om in vliegtuigen te stappen.

Qua multiplayer moet GTA V meer op Red Dead Redemption gaan lijken. Je kunt met maximaal 32 spelers in een map spelen en je verenigen in gangs. Het spel staat gepland voor mei, 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.