Logo GadgetGear.nl
Rockstar Social Club
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Rockstar Games stopt met Social Club

Lang was de Rockstar Social Club dé plek om rond te hangen als GTA gamer. In de aanloop naar GTA VI lijkt Rockstar games van plan om het platform te stoppen. Of in ieder geval onder een andere naam voort te zetten.

Op X duiken screenshots op waarin zichtbaar is dat Rockstar Games bezig is de vermeldingen van de Rockstar Social Club te vervangen voor de naam Rockstar Games Platform. In hoeverre het nog steeds het eigen sociale netwerk blijft zoals we dit al jaren kennen, is onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.