Echte reizigers kennen Droam al langer. De dienst maakt het mogelijk om een mobiele hotspot te huren die op het 3G netwerk van een land naar keuze is aangesloten. Het bedrijf gaat nu ook actief concurreren richting de telco’s door langdurige datadiensten in Nederland aan te bieden.

Met Droam nationaal krijg je dan ook 12 maanden lang 2GB aan data die je in Nederland kan verstoken. Om verbinding met het netwerk te leggen krijg je een Droam hotspot toegestuurd met meteen daarbij vier (50MB per week) vouchers om Droam in andere Europesche landen te gebruiken. Als je gebruik maakt van Droam Nationaal, kan je ook andere Droam producten afnemen (bijvoorbeeld voor Thailand) zonder dat je borg hoeft te betalen. Aan een enkele Droam kan je maximaal 5 apparaten verbinden.

Beschikbaarheid

Droam Nationaal kost je €400 bij aanschaf. Je krijgt dan de hardware en bijbehorende ondersteuning (€150), 4X 1 week (50MB) europadekking (€200) en 12 maanden 2GB in Nederland (€50).

1 REACTIE

  1. Gebruikt Droam ook hiervoor Vodafone simmetjes net als in hun reisprodukt? Het grappige is namelijk dat Vodafone nu 2GB in de maand inclusief MiFi levert voor 240 euro. Droam nationaal is dus alleen interessant voor mensen die minstens vier keer een week naar het buitenland gaan en niet zonder internet kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.