Afgelopen week heeft Corel de dappere stap gezet om Roxio over te kopen. Een slimme zet, want Roxio heeft veel producten in haar assortiment die naadloos aansluiten op het assortiment van Corel. Nu, daags na de aankoop van Roxio, lanceert Corel al haar eerste Roxio product. Easy VHS to DVD 3 Plus.

Roxio Easy VHS to DVD 3 Plus moet het gemakkelijk maken om oude VHS (Hi8, V8) videobanden om te zetten naar DVD. Ideaal voor iedereen die nog oude trouw- of kindervideo’s op zolder heeft slingeren en deze dreig te verliezen.

Met de software is het mogelijk om beelden over te zetten en ruis te onderdrukken waardoor de beelden er beter uit moeten gaan zien. Daarnaast is het mogelijk om zowel kleurcorrectie toe te passen als het toevoegen van titels e.d.

De kit bevat niet alleen de software die je nodig hebt om de beelden over te zetten (capturen), maar ook de hardware die ervoor nodig is. Als bonus is het ook nog eens mogelijk om dezelfde hard- en software te gebruiken om audio-opnamen van bijvoorbeeld cassettes en platenspelers om te zetten naar MP3 en andere bestandsformaten.

Beschikbaarheid

Roxio Easy VHS to DVD 3 Plus ligt nu in de winkel voor een adviesprijs van €69,99. Heb je al een eerdere versie, dan kan je voor €19,99 een upgrade aanschaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.