Logo GadgetGear.nl
Picture of Daniel Schilling
Daniel Schilling

Review: Batman: Arkham City Challenge Map Pack

Daniel Schilling beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Vette challenges
  • Meer speeltijd met The Bat!

THE BAD

  • Vrij weinig extra gameplay
  • Vrij prijzig voor wat je krijgt.

Onlangs is de Challenge pack voor Batman Arkham City uitgebracht en ik heb er mee kunnen spelen. Heel veel lijkt het niet in te houden, maar toch valt er behoorlijk wat over te zeggen, check dus snel deze korte review.

Wat zijn Challenges?

De Challenge Pack bestaat uit 3 extra Riddler Challenges, uitdagingen die los staan van de Story Mode. Je krijgt in deze challenges steeds in een omgeving van Arkham City voorgeschoteld en in die omgeving zul je een bepaalde uitdaging moeten halen. Dit kan varieren van een zo hoog mogelijke multiplier halen tot en met 1 bepaalde gadget om een uitdaging mee te voltooien.

De Maps:

In de deze Challenge pack zitten de Iceberg Lounge VIP Room (waar je in de story mode de Pinguin tegenkwam), The Joker’s Carnival en the Batcave. De Iceberg Lounge is de Arkham City versie van survival mode. Je moet zoveel mogelijk punten scoren om de medailles te halen. De vijanden worden steeds moeilijker en deze challenge is dan ook zeer lastig als je alle drie de medailles wilt behalen. In de Joker’s carnival doe je eigenlijk hetzelfde als in de Iceberg Lounge, zoveel mogelijk bad guys neerslaan. De uitdaging heeft als toevoeging dat het op tijd is. Als de teller op nul staat, is je kans verkeken.

Door hoge multipliers te halen kun je extra tijd winnen. Hoe hoger de multiplier hoe hoger de bonus, maar incasseer de multiplier wel op tijd, want als je 1 keer geraakt wordt ben je weer terug bij af. Als laatste is er nog de Batcave, een zeer simpele uitdaging (je moet op 3 bepaalde manieren een vijand uitschakelen om alle medailles te behalen), maar deze map is vooral leuk omdat je in de cave van Bats himself bent en je onder anderen zijn Batmobiel ziet staan.

Conclusie:

De Challenge Pack voegt niet heel veel toe, maar kost ook maar 2,99 euro op PSN en de Xbox Live. Voor degenen die zich helemaal kunnen vastbijten in de challenge maps van de game is dit een erg welkome uitbreiding, met compleet nieuwe uitdagingen. Als je alleen de Story Mode hebt gespeeld, zul je hier nog niet naar om hoeven te kijken.

Check trouwens onze review van de gehele game hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.