Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Maakt Resident Evil Revelations Pre-order Bekend

De nieuwe Resident Evil Revelations, na het spleen van de preview op de vorige Resident Evil game van de 3DS kunnen we niet wachten tot hij uit komt. Voor iedereen die er net zo over denkt, heeft Nintendo een speciaal pre-order pack gemaakt. Om deze te ontvangen moet je de game wel even in je favoriete gamestore reserveren.

De pre-order bevat een speciale, in gelimiteerde opgave geproduceerde, verpakking van de game. Je krijgt namelijk een verpakking met een lensvormige spelhoes en een exclusieve dubbelzijdige poster. Deze verpakking is beschikbaar voor iedereen die de game voor 27 januari reserveert.

Resident Evil Revelations is ook in gelimiteerde bundel met de Circle Pad Pro te bestellen. De Circle Pad Pro voegt een tweede circle pad aan je 3DS toe. Ook deze uitgave is slechts gelimiteerd verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.