Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Resident Evil Revelations Eerste Circle Pad Pro Game (3DS)

Wat doe je als je bij de lancering van je nieuwe handheld er meteen achter komt dat één analoge stick niet genoeg is? Dan kom je met een tweede. We zagen al een aankondiging in Japan waar hij bij de nieuwe Monster Hunter zit en nu krijgen wij hem bij misschien wel de vetste handheld Resident Evil game tot nu toe…

Op 27 januari 2012 zal de nieuwe Resident Evil Revelations in de schappen liggen. Diegenen die de vorige game, Resident Evil The Mercenaries 3D hebben gekocht, hebben al een preview van deze game kunnen spelen.

Waar Mercenaries 3D voorral een schietspelletje was, brengt Revelations alle horror die je van Resident Evil verwacht met zich mee. Dit in combinatie met een bloedstollend verhaal. Dit verhaal speelt zich af in 2005 en onthult meer over de periode tussen Resident Evil 4 en 5. Jill Valentine en Chris Redfield krijgen in het nieuwe verhaal te maken met Clive R. O’Brian, hoofd van de BSAA. Natuurlijk brengt hij een hoop nieuwe gezichten met zich mee waaronder de mysterieuze agent Raymond Vester.

Het verhaal begint met Jill Valentine en BSAA partner Parker Luciani die op zoek zijn naar Chris Redfield. De zoektocht concentreert zich aan boord van een verlaten cruiseschip dat minder verlaten is dan gedacht. Zo tref je onder anderen het nieuwe T-Abyss virus aan.

Circle Pad Pro

Zoals gezegd is Resident Evil Revelations de eerste game in Europa met een Circle Pad Pro. De Circle Pad Pro is een soort van cradle die een extra analoge stick aan de 3DS toevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.