Logo GadgetGear.nl
Resident Evil poster Netflix
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Resident Evil krijgt eigen serie op Netflix

De game Resident Evil krijgt een eigen serie op Netflix. Het zal een live action serie worden die zich zal afspelen in het jaar 2036. Zoals je mag verwachten gaat het om de strijd tegen de Umbrella corporation.

Die organisatie zit namelijk achter de verspreiding van het T-virus dat de mensheid in monsters weet te veranderen. De serie start in Racoon city, wat traditioneel wordt aangewezen als de bron van de wereldwijde besmettingsgolf.

Netflix produceerde eerder al de animatieserie Resident Evil: Infinite Darkness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.