HBO Nederland Vanaf 9 Februari Van Start

Eerder deze maand kondigden we al de joint venture tussen Ziggo en het Amerikaanse HBO aan waardoor HBO Nederland tot stand was gekomen. Inmiddels is er een officiële aankondiging en kunnen we vertellen dat de nieuwe HBO kanalen vanaf 9 februari verkrijgbaar zijn voor Ziggo abonnees.

Ziggo gaat zoals verwacht 3 HD kanalen aanbieden. HBO1, HBO2 en HBO3. Alle drie zijn volledig vrij van reclame en zenden 24 uur per dag uit. Daarnaast zullen de drie kanalen ook in standaard digitaal formaat beschikbaar zijn voor mensen zonder HD TV. De drie kanalen gaan €14,95 per maand kosten. HBO klanten krijgen naast de drie kanalen ook nog eens de mogelijkheid om kosteloos de streaming dienst HBO Go en de video-on-demand dienst HBO on Demand te gebruiken.

Alle HBO-programma’s zijn één dag na de première in Amerika al op de Nederlandse zenders te zien. Denk daarbij aan series als Broadwalk Empire, Game of Thrones, Luck, Veep en Girls. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor oude hitseries van HBO als Band of Brothers en Mildred Pierce. Tot slot zal HBO ook films van grote studio’s en documentaires vertonen.

Alle Ziggo-klanten in het bezit van een digitale ontvanger kunnen gratis kennis maken met drie HBO topseries: maandag 6 februari om 20.30 uur de eerste aflevering van Luck, dinsdag 7 februari om 20.30 uur de eerste aflevering van Mildred Pierce en op woensdag 8 februari om 20.30 uur de pilot-aflevering van Game of Thrones. Dit alles op kanaal 111.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram