GadgetGear.nl

Mio Komt met Lifetime Updates

Mio heeft vandaag twee nieuwe navigatiesystemen op de markt gezet. De Spirit 485 Live TMC en de Spirit 686 Live TMC. Beide systemen komen met Lifetime updates. Eigenaren mogen tot 4X per jaar gratis nieuwe kaarten verwachten. Met deze stap zijn de nieuwe Mio’s de navigatiesystemen van de concurrenten voor. Naast de lifetime updates met […]

Mio heeft vandaag twee nieuwe navigatiesystemen op de markt gezet. De Spirit 485 Live TMC en de Spirit 686 Live TMC. Beide systemen komen met Lifetime updates. Eigenaren mogen tot 4X per jaar gratis nieuwe kaarten verwachten. Met deze stap zijn de nieuwe Mio’s de navigatiesystemen van de concurrenten voor.

Naast de lifetime updates met de kaarten van TeleAtlas, zijn ook deze nieuwe systemen voorzien van IQ Routes van TomTom en Mio’s eigen technieken zoals LearnMe.

Beschikbaarheid

De Spirit 485 Live TMC gaat €159,99 kosten. De Spirit 686 Live TMC gaat voor € 199,99 over de toonbank.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.