Het mag gezegd worden. De review van Batman Arkham City staat pas een paar dagen online, maar we kunnen er geen gnoeg van krijgen. Het bloed van de Dark Knight blijft door onze aderen stromen en inmiddels zijn we de game voor de derde keer aan het uitspelen. Gewoon omdat het kan…

Voor iedereen die net als ons verslingerd is aan deze topgame van Warner Bros. hebben we goed nieuws. Vanaf 1 November is de Nightwing Bundle Pack te downloaden op de Xbox Marketplace (560 punten) en vanaf 2 November vanaf PSN (€6,99) en wij hebben de eerste beelden voor je!

In de trailer zie je de skills van Nightwing (of Dick Greyson), het nieuwe speelbare karakter in de game. Nightwing beschikt over een unieke set met moves en gadgets. Je kan Nightwing in alle challenge maps spelen.

Warner Bros. liet ook weten dat de Robin Bundle Pack op 22 November zal verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.