Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Mario Kart 8 Deluxe circuitpas set 6 verschijnt vandaag

Nintendo schopt vandaag nieuw leven in Super Mario Kart 8 Deluxe. Inmiddels verschijnt vandaag alweer de zesde en laatste uitbreidingsset voor de racegame.

We zien in deze zesde uitbreiding de bekende regenboogbaan uit Super Mario Kart Wii. Uit Mario Kart Tour krijgen we de Madrid-Race. De derde track komt ook uit Mario Kart Wii en is Daisy’s Circuit. De vierde is een track van de SNES en welk Bowsers Kasteel 3. De vijfde track komt opnieuw uit Super Mario Tour en is de Rome-Run. Tenslotte krijgen we uit Super Mario Kart 7 van de Nintendo 3DS Rosalina’s IJsplaneet.

Met de komst van deze zesde DLC is de game compleet en zal Nintendo geen nieuwe DLC meer lanceren. Tijd dus voor een nieuwe generatie van de Switch en daarop zonder twijfel weer een nieuwe Mario Kart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.