Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Batman Arkham City Vanaf Vandaag Beschikbaar (X360, PS3)

Het is zover, we mogen weer in de huid van Batman kruipen! Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat Batman: Arkham City (preview), de langverwachte videogame van Rocksteady Studios, vanaf vandaag verkrijgbaar is voor Xbox en PS3. PC gebruikers moeten nog even wachten. Die versie verschijnt pas op 18 november.

Batman Arkham City gaat verder waar Arkham Asylum stopte. Arkham City is het nieuwe, zwaarbeveiligde ‘thuis’ voor alle misdadigers, gangsters en gestoorde meesterbreinen van Gotham City. Deze nieuwe stad is ook vijf keer groter is dan de game wereld in Batman: Arkham Asylum was. In deze nieuwe game treffen we onder anderen Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin en Mr. Freeze aan. Dat beloofd weer veel spanning en sensatie.

Warner maakte ook meteen details over de eerste twee dlc’s bekend. De Nightwing Bundle Pack komt op 1 november en de Robin Bundle Pack op 22 november. Deze dlc’s worden aangeboden op de Xbox LIVE Marketplace (560 Microsoft Points) en op PSN (€ 6.99).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.