Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: HTC Introduceert de Titan en Radar

HTC heeft twee nieuwe modellen aan haar Windows Phone lijn toegevoegd. Het gaat om de nieuwe HTC Titan en de HTC Radar. Deze twee modellen zijn ook de eerste modellen van HTC die vanaf de lancering de Nederlandse taal, de Nederlandse Marketplace en natuurlijk Xbox Live ondersteunen.

HTC Titan

De HTC Titan is speciaal voor de professional ontwikkeld. Het toestel bevat (zoals de meeste Windows Phone toestellen) Office Mobile en Exchange ondersteuning. Het toestel beschikt ook over een 4,7 inch LCD WVGA-scherm. Daarnaast bevat het toestel een 8 megapixel camera met dubbele LED flitser en een lichtsterkte van f/2.2. Aan de voorkant beschikt het toestel over een 1,3 megapixel camera. Het toestel loopt op een 1,5 Ghz processor en beschikt over 16GB aan intern geheugen.

HTC Radar

De Radar is met haar 3,8 inch scherm iets kleiner dan de Titan. Het toestel bevat een 5 megapixel camera aan de achterkant en een VGA-camera (640×480) aan de voorkant. He toestel loopt op een 1 Ghz processor en bevat 8GB aan intern geheugen.

Beide toestellen zijn ook uitgerust met HTC Watch, de nieuwe video-on-demand service van HTC.

Beschikbaarheid

Beide toestellen liggen vanaf 4 oktober in de winkel. De TITAN zal dan €599 kosten en de Radar gaat €399 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.