Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gigaset Komt met Full-Touch DECT Telefoon SL910

Soms zouden we bijna vergeten dat er nog zoiets is als de vaste telefoonaansluiting. Gelukkig zijn er bedrijven als Gigaset die in deze markt blijven investeren. Zo komt het bedrijf binnenkort met de SL910 op de markt. Een draadloze DECT telefoon met een volledig touchscreen. Een opmerkelijke telefoon…

Met het ontwerp van de SL910 lijkt Gigaset op een identiteitscrisis af te stevenen. De telefoon lijkt namelijk enorm vaal op de hedendaagse smartphones. Zo is het niet alleen mogelijk om het adressenboek via de PC te synchroniseren, maar ook om er je eigen foto’s op te zetten waardoor de telefoon dienst doet als digitaal fotolijstje. Jammer is alleen dat de telefoon slechts 3,5 MB opslagruimte heeft waardoor je foto’s eerst op maat van het scherm moet maken wil je er voldoende op de telefoon kunnen plaatsen.

Beschikbaarheid

De SL910 ligt vanaf oktober in de winkels en zal rond de €179 kosten. In november zal Gigaset beginnen met de verkoop van de SL910A (set met antwoordapparaat) a €199,95 en de SL910H (losse handset) a €159,95.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.