CES: Vtech introduceert haar smart home portfolio

Na Gigaset komt ook VTech met een breed portfolio aan smart home producten gebaseerd op de ULE standaard. ULE staat voor Ultra Low Energy en gebruikt het DECT netwerk in huis om te communiceren.

Het nieuwe assortiment van VTech bevat onder anderen een babyfoon, HD beveiligingscamera’s en een brede range van sensoren en slimme LED lampen. Het geheel wordt aangestuurd vanuit een app die met de VTech ULE hub verbonden is. Daarnaast kunnen een aantal DECT telefoons van VTech gebruikt worden om het huis aan te sturen en om alerts weer te geven.

VTech en Gigaset zijn momenteel de belangrijkste partijen achter de ULE standaard. Gigaset is al een flinke tijd actief aan het verkopen in Nederland. VTech is in Nederland traditioneel alleen actief met kinderspeelgoed. Het kan goed zijn dat het assortiment van VTech hier niet in de schappen komt te liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.