Sharp heeft vandaag in Japan haar nieuwe Aquos TV lijn gepresenteerd. Hoewel de elektronicagiganten normaal enkel om de dunste en grootste schermen strijden, heeft Sharp weer iets nieuws bedacht. De nieuwe Aquos lijn bevat namelijk een groot aantal draadloze modellen.

De nieuwe draadloze modellen komen uit de F5 serie en zijne r in de afmetingen 20,32, 40 en 60 inch. De 40 en 60 inch modellen ondersteunen FullHD weergave en hebben een contrastverhouding van 1.000.000:1. De 60 inch TV weegt 21 kilo waardoor ik niet het gevoel krijg dat het scherm over accu’s beschikt. Ook zie ik op de foto een kabel naar de kleding van de modellen lopen. Waarschijnlijk is alles dus draadloos behalve stroom ;-).

De TV tuner, die dus los van de TV wordt geleverd, bevat zowel WiFi als een vaste netwerkaansluiting.

Via.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.