Arjan Olsder
Arjan Olsder

HTC Investeert in Beats Audio

Virtual Dolby Surround in een telefoon stoppen is één, maar een goed geluidje eruit trekken is twee. Dat probleem hebben we al eerder bij HTC gezien. Het bedrijf heeft dan ook een nieuwe stap gezet om haar audiokwaliteit op orde te krijgen. Het bedrijf investeert nu in Beats Electronics.

In totaal pompt HTC 300 miljoen dollar in het audiobedrijf dat bekend is geworden door zijn samenwerking met artiesten als Dr Dre. De samenwerking is een slimme stap omdat Beats Audio een hoog kwaliteitsimago heeft en laat Apple dat met zijn iPod/iPhone nou ook net hebben.

Het is niet de eerste keer dat Beats meewerkt aan mobiele entertainment producten. Eerder sloot het bedrijf al een overeenkomst met HP. De twee brachten enkele laptops met Beats Audio uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.