Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Meer Details Gratis 3DS games

Twee dagen geleden wisten we al te melden dat Nintendo een enorme prijsverlaging voor de Nintendo 3DS door gaat voeren. Ook konden we toen al melden dat eigenaren die de 3DS nog voor de prijsverlaging hebben gekocht, recht krijgen op maarliefst twintig gratis games. Inmiddels stunt de Intertoys in haar nieuwsbrief met de nieuwe 3DS prijs en weten wij meer over deze gratis games.

De games worden verspreid als onderdeel van het 3DS ‘ambassador’ programma. In totaal gaat het om 20 titels die gedownload kunnen worden uit de Nintendo eShop. De lijst van gratis games bestaat uit 10 NES en 10 GameBoy klassiekers die helaas niet van een 3D make-over voorzien zijn.

Wel zullen de NES titels van multiplayer functionaliteit worden voorzien. Vermoedelijk gaat het hierbij om downloadplay functionaliteit om zo de titels naar andere 3DS bezitters te kunnen promoten. Een handige marketingzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.